Oldal kiválasztása

Vízió, Küldetésünk, Tevékenységek

A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány célja, hogy a Magyarországon bejegyzett non-profit és más szervezetek működését erősítse, hatékonyságukat növelje annak érdekében, hogy társadalmi/gazdasági szerepvállalásuk növekedjék. Az Alapítvány alaptevékenységeként végzi fejlesztő, tanácsadó munkáját, segíti mindazon szervezeteket (nonprofit, gazdasági, állami/önkormányzati), melyeknek fontos célja, hogy szakmailag kiváló munkát végezzenek.

Víziónk 

A Civil Centrum Alapítvány azért tevékenykedik, hogy Magyarországon a társadalom alapja a bizalom legyen, annak szereplői tudatosan, összhangban, partnerségben, egymásért és környezetükért felelősséget vállalva cselekedjenek, tetteikben hitelesek, megbízhatóak, fenntarthatóak legyenek.

Küldetésünk

A Civil Centrum Alapítvány célja, hogy elsősorban a Közép-dunántúli régióban a különböző szektorban és ágazatokban tevékenykedő, a minőségi, átlátható működés iránt elkötelezett, a partnerség iránt nyitott szervezeteket, közösségeket és az önmagukért felelős egyéneket fejlessze ösztönző, párbeszédet elősegítő szolgáltatásokkal, innovatív eszközök biztosításával annak érdekében, hogy elősegítse a sokszínűséget előnyként kezelő társadalom működését.