Oldal kiválasztása

TÁMOP-1.1.1-12/1-2012-0001

Munkaerő-piaci integráció

A TÁMOP 1.1.1-12/1 kiemelt projekt a megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci integrációjának támogatására jött létre. Célja a megváltozott munkaképességű személyek rehabilitációjának és foglalkoztatásának elősegítése. A projekt megvalósítója a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH) az Emberi Erőforrások Minisztériumával, valamint a kormányhivatalok rehabilitációs szakigazgatási szerveivel együttműködve.
Amennyiben a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez szükséges új szakismeret megszerzése, akkor a képzések támogatására is lehetőség van. A megfelelő képzést a programrésztvevő és a humánszolgáltatási szakember együtt választja ki a rendelkezésre álló lehetőségek közül.

A Civil Centrum Alapítvány három munkatársat foglalkoztatott a TÁMOP-1.1.1-12/1-2012-0001 program keretein belül.

Site menedzserünk a hellowork.hu akadálymentes állásportálunk működtetéséért felel. A portál elsősorban megváltozott munkaképességű álláskeresőknek, valamint gyesről, gyedről visszatérő és 50 év feletti nőknek nyújt információkat, álláslehetőségeket. Kollégánk munkaerő-piaci információk nyújtásával segíti a hozzá fordulókat. Másik két kollégánk irodai adminisztrátorként járultak hozzá mindennapi működésünk sikerességéhez. Részt vettek a munkáltatókkal való kapcsolatfelvételben, mely eredményeként egyre több álláshirdetést tudunk a honlapon közzé tenni. Ezen kívül a NÓRA-PONT női munkaerő-piaci tanácsadó hálózat célcsoportja elérésében is közreműködtek.