Rólunk

A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány célja, hogy a Magyarországon bejegyzett non-profit szervezetek működését erősítse, hatékonyságukat növelje annak érdekében, hogy társadalmi szerepvállalásuk növekedjék. Az Alapítvány alaptevékenységeként végzi fejlesztő, tanácsadó munkáját, segíti mindazon non-profit civil szervezeteket, melyeknek fontos célja, hogy szakmailag kiváló munkát végezzenek. Az Alapítvány törekszik arra, hogy segítse az újonnan alakult non-profit civil szervezeteket a tevékenységük megkezdésében, beindításában, hogy mihamarabb képessé váljanak arra, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassák klienseiknek, célcsoportjaiknak.

Víziónk

A Civil Centrum Alapítvány azért tevékenykedik, hogy Magyarországon a társadalom alapja a bizalom legyen, annak szereplői tudatosan, összhangban, partnerségben, egymásért és környezetükért felelősséget vállalva cselekedjenek, tetteikben hitelesek, megbízhatóak, átláthatóak legyenek.

Küldetésünk

A Civil Centrum Alapítvány célja, hogy elsősorban a Közép-dunántúli régióban a különböző szektorban és ágazatokban tevékenykedő, a minőségi, átlátható működés iránt elkötelezett, a partnerség iránt nyitott szervezeteket, közösségeket és az önmagukért felelős egyéneket fejlessze ösztönző, párbeszédet elősegítő szolgáltatások nyújtásával, innovatív eszközök biztosításával annak érdekében, hogy elősegítse a sokszínűséget előnyként kezelő társadalom működését.

Farnady Judit

Civil Centrum Alapítvány Ügyvezető

Kontó Dorottya

Szakmai koordinátor

Horváth Eszter Szonja

Munkaerő-piaci tanácsadó

Fehér Gábor

Projekt menedzser

A CICE az évek során

2015-ben ünnepeltük a CICE 10 éves történetét. Ennek örömére készítettünk egy sorozatképet, hogy megörökítsük, az egyes évek során hány új ember csatlakozott hozzánk, került velünk kapcsolatba.

Lépj velünk Kapcsolatba

Tovább