Oldal kiválasztása

EsélyKör- Fogyatékosügyi szervezetek fejlesztése

Az EsélyKör fogyatékossággal érintett szervezetek együttműködési hálózata, melynek célja, a fogyatékos ügyre átfogóan kiterjedő problémaérzékenyítés Székesfehérváron.

Célunk elérése érdekében olyan együttműködési hálót működtetünk városunkban, melyben az esélyegyenlőségi, szolgáltató és érdekvédelmi, fogyatékos üggyel foglalkozó szervezetek közösen aktív szereplőkké válnak. 

Az EsélyKörben hosszú távú stratégia mentén, közös programok szervezésével, partnerségek generálásával segítjük elő a szemléletváltást, valamint a foglalkoztatást. Információs csatornákat működtetünk, hogy széles körben érjük el a helyi társadalom különböző szereplőit. Az egyes szervezetekben rejlő potenciál kihasználásával tudjuk növelni társadalmi hatásunkat a nehézséggel élő emberek érdekében. Az EsélyKör tagjaiként nyitottak vagyunk egymásra és körülöttünk lévő világra, segítjük egymást a teljes értékű egyenlő értékű élet elérése érdekében. Sokszínűségüknek köszönhetően sokrétű tudással rendelkezünk. Szervezeteink eltérő kultúrája révén nyitottsággal tekintünk a velünk együttműködő szervezetek és egyének eltérő nézőpontjaira. 

Az EsélyKör tagjai elkötelezetten dolgoznak egy olyan világ megteremtéséért, melyben a társadalom működését az elfogadás és az együttműködés jellemzi.

Az EsélyKör alapító tagjai: Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete, Viktória Rehabilitációs Központ, Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesülete, Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon, Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány, Egyensúlyunkért Alapítvány, Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Fejér Megyei Szervezete, Szent Kristóf Ház Fogyatékkal Élők Nappali Intézménye

EsélyKör szakmai fejlesztője: a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány 

További információk: http://www.eselykor.hu/

Farnady Judit, 0630-270-4521