Oldal kiválasztása

HelloWork – (2012 – ) Látássérültek számára is akadálymentesített állásközvetítő portál, amely összekapcsolja a munkaadókat és munkavállalókat. Térítésmentes szolgáltatások munkaadók és munkavállalók számára.

 

Nemzetközi Grundtvig program – A felnőttoktatás minőségének javítására. 

 

Munkaerő-piaci integrációTÁMOP-1.1.1-12/1-2012-0001: A TÁMOP 1.1.1-12/1 kiemelt projekt a megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci integrációjának támogatására jött létre.

 

Open Space – Az eseménysorozat célja a társadalmi innováció generálása, ötletek, szándékok gyűjtése a „társadalmi jót üzleti alapon” témában, valamint az ehhez kapcsolódó, a résztvevőket érdeklő kérdések, problémák megbeszélése. Létezik-e, vagy létre jöhet-e az úgynevezett negyedik szektor Magyarországon? Vajon vezet-e erre út, erre vezet-e az út a magyar társadalom egyre súlyosbodó problémáinak megoldásáért?

2016 Május 24-én megtartottuk a “Társadalmi jót üzleti alapon. Társadalmi jót, üzleti alapon?” című Open Space rendezvényünket a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Ezzel egy időben három másik városban is volt Open Space, amelyet a Civil Kerék fejlesztői csoport többi tagjai Budapesten, Nyíregyházán, és Szekszárdon szerveztek. A székesfehérvári rendezvényen főleg a civil szektor képviseltette magát, de voltak néhányan az üzleti és az állami szektorból is.

A Civil Kerekasztal Open Space rendezvénye rendhagyó volt tartalmát és formáját tekintve: ebben a témában, ezzel a módszerrel, párhuzamosan négy helyszínen még nem volt ehhez hasonló program itthon, ezért külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ezt létre tudtuk hozni. Köszönjük partnereinknek, segítőinknek, és persze a résztvevőinknek, akik nélkül az egész nem jöhetett volna létre, hiszen ők hozták a rendezvény tartalmát.

A szervezők, a Civil Kerék tagjai: a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány, a CivilSegéd Alapítvány, a Civil Support Nonprofit Kft., és az Inspi-ráció Egyesület.

Negyedikszetkor