Oldal kiválasztása

Csapatunk

Farnady Judit, ügyvezető 

A CICÉ-ben kezdetek óta változásokat menedzselek, stratégiák tervezését és megvalósítását végzem. A szakmai fejlesztéseket igyekszem a hosszú távú elképzelésekhez igazítani. A mindennapokban fő feladatom, hogy segítsem a csapatomat a fejlődésben és folyamatosan biztonságos környezetet teremtsek az emberek számára. A nonprofit szférában ez folyamatos és izgalmas kihívást jelent számomra.

A legfontosabb eredményemnek tartom, hogy mindig meg tudtam maradni vezetőként a csapat tagjának. Szeretem látni, amikor változnak körülöttem az emberek. Ösztönzöm, hogy ez legyen a legfontosabb számukra. Segítem, hogy fejleszthessék önmagukat, ami által mély önismeretre tehetnek szert. Hiszek benne, hogy valamennyien ezáltal tehetünk legtöbbet önmagunkért, másokért és a világért.

Szabadidőmben is nagyon szeretek emberekkel a világ nagy dolgairól beszélgetni és megérteni az emberek önmagukhoz és másokhoz való viszonyát. Szeretek olvasni, utazni, moziba, színházba és szakmai előadásokra járni. Természetesen mindezt rendszeresen megteszem, de ezek is mindazért vannak, ami fentebb olvasható. 🙂

Kontó Dorottya, kuratóriumi elnök

Pingiczerné Szalóki Mária Éva, kuratóriumi elnökhelyettes

Trencsényi Judit, kuratóriumi tag

A CICE-t születése óta ismerem, sőt – mondhatni – a fogantatásától kezdve ott voltam vele. Szervezetfejlesztő-trénerként már a kezdetektől részese lehetek mindennek, ami a CICE. Hivatalosan a kuratórium tagja vagyok, de azt gondolom, hogy ez a kapcsolat ennél jóval több. Hol intenzívebb, hol ritkább a közös munka, de ott vagyunk egymásnak, számíthatunk egymásra, mindig tudunk egymásról. Mint két régi jó barát. Szeretem a CICE nyitottságát, kíváncsiságát, a folyamatosan fejlődni, megújulni akarását, a nyugalmát, a türelmét, nyitottságát, a kiemelkedő szakmaiságát, következetességét, a hűségét az elveihez, a küldetéséhez, az emberekhez. Szakemberként és magánemberként is tudok azonosulni ezekkel az értékekkel. Valószínűleg ezért (is) vagyunk még együtt.

Hajdu-Nováczki Eszter Szonja , projektkoordinátor 

A CICE-ben “nőttem fel”, lettem tapasztalatlan pályakezdőből dolgozó nő. Rengeteget tanultam, formálódtam és változtam, és a mai napig is változnom a csapat által, ami az egyik legfontosabb közösség az életemben. Hiszek az emberekben, abban, hogy mindenki képes jobbá válni az élet bármely területén, ehhez szeretnék hozzájárulni akár egy segítő beszélgetés alkalmával, képzésen, tréningen.

Szita-Farnady Luca

Horváth Gergely