Oldal kiválasztása

Álláskeresőknek

 

Munkaerő-piaci szolgáltatásainkat – tanácsadásokat, tréningeket, fejlesztéseket – úgy dolgoztuk ki, hogy azok segítségével képessé tegyük az embereket arra, hogy minél gyorsabban és könnyebben találjanak vissza a munka világába, valamint, hogy segítsük a munka-magánélet egyensúlyt. Kiemelt célcsoportjaink a nők, a megváltozott munkaképességű emberek, illetve a fiatalabb generációk.

Nóra-Pont

A székesfehérvári Nóra-Pont a kisgyermekes anyákat, az 50 év feletti álláskereső nőket, valamint a megváltozott munkaképességű nőket segíti, hogy könnyebben helyezkedjenek el újra a munkaerőpiacon.

Nem munkaközvetítők vagyunk, hanem eszközöket tudunk adni ahhoz, hogy hatékonyabb legyen az álláskeresés.

A székesfehérvári Nóra-Pont szakmai hátterét a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány tanácsadói és szakértői nyújtják. A szakértői csapat garancia a hatékonyságra, hiszen a CICE munkatársai és önkéntes szakértői már hosszú évek óta tevékenykednek a hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatásának elősegítésén, korszerű eszközökkel és innovatív, emberközpontú módszerekkel.

Amennyiben gyesen, gyeden vagy otthon a kisgyermekeddel, kisgyerekes szülőként keresel munkát, vagy 50 év felett nehezen találsz munkát, de szeretnél (újra) elhelyezkedni, akkor segítünk visszatérni a munkaerő-piacra.

Az első két tanácsadás ingyenes!

Szakértőink:

Csanaky Bernadett

Egey Tímea

Farnady Judit

Fülöpné Molnár Eszter

Grósz Ákos

Horváth Ágnes

Horváth Eszter Szonja

Horváth Noszkó Zsolt

Kontó Dorottya

Séllei Györgyi

Tóthné dr. Szeiler Judit

Felmérjük a munkavállalási készségeidet és képességeidet

Felkutatjuk a munkavállalásodat közvetlenül és közvetve akadályozó és támogató környezeti tényezőket

Feltárjuk az elfeledett képességeidet és a megbújó lehetőségeidet szakértőink segítségével

Segítünk önéletrajzod és motivációs leveled megírásában

Segítünk elkészíteni, vagy kiválasztani a legmegnyerőbb önéletrajz fotót

Tanácsot adunk, hogy miként érvényesülhetsz nőként a munkaerő-piacon

Segítünk karrierterved elkészítésében, ha szeretnél tudatosabb lenni az álláskeresésben

Ha gondolkozol azon, hogy vállalkozást indítasz, akkor segítünk a döntésben, valamint tanácsokat kaphatsz, miként fogj neki a vállalkozásnak. Ha van egy jó ötleted és úgy véled szeretnéd megvalósítani elképzelésed és vállalkozást indítanál, vállalkozás fejlesztő mentoraink szívesen fogadnak

Ha úgy érzed, önbizalom hiányod gátol a munkakeresésben, pszichológiai tanácsadónk segíthet az önbizalom erősítésben és önismeretben

Ha pénzügyeidet szeretnéd hatékonyabban kezelni pénzügyi és hitelügyintéző szakértőnk segít megtalálni, a legjobb lehetőségeket.

Ha tanulni szeretnél, de nem tudod pontosan, hogy mit válassz, képzési és rehabilitációs tanácsadónkhoz bátran fordulhatsz.

Ha régen voltál utoljára állásinterjún és szeretnél rá a legmegfelelőbben mentálisan felkészülni, életvezetési, és karriertervezési tanácsadást vehetsz igénybe, ahol az állásinterjúra való felkészülés is nagy hangsúlyt kap.

Ha jogi kérdésekben akadtál el és nincs hova fordulnod, szakértőink ebben az esetben is szívesen várnak.

  1. szeptember – 2015. augusztus 31. között valósult meg a Norvég Támogatási Alap pályázati támogatásával a Nóra-Hálózat országos munkaerő-piaci tanácsadó hálózat, mely tagjai között a Civil Centrum Alapítvány is szerepel.

Vállalkozó nők számára CANVAS üzleti modell készítés

Megváltozott munkaképességű emberek számára információ nyújtás, hellowork.hu állásközvetítő portál üzemeltetése

Kismamáknak “Nő A Siker” tréningsorozat, valamint:

Pályakezdőknek “Z generációs” tréningsorozat – mindkét tréningsorozattal az adott célcsoport munkaerő-piaci boldogulását kívánjuk segíteni. A tematikákat úgy dolgoztuk ki, hogy választ adjon ezen célcsoportok problémáira előzetes igényfelmérés alapján, segítve a célcsoport munkaerőpiacon történő elhelyezkedésben, bennmaradásban, szemléletváltásban.

Nemekből Igenek Klub: havi összejöveteleinken bárkinek lehetősége van beszélgetni és előadásokat hallgatni a nők és a férfiak esélyegyenlőségének lehetőségéről, a munkaerő-piac működéséről, a nőkre és férfiakra gyakorolt hatásairól, szülői szerepekről, munkamegosztásról, a munka, a magánélet, a családi élet egyensúlyáról, a nők és férfiak együttműködéséről és ennek a társadalomra gyakorolt hatásáról.